Covoras baie antiderapant din plastic cu ventuze

Covoras baie antiderapant din plastic cu ventuze

Verifica instant Stocurile disponibile

Protejeaza-te impotriva alunecarii atunci cand esti la dus cu un covoras baie antiderapant din plastic cu ventuze. Este deosebit de simpatic si practic!

Covoras baie antiderapant din plastic cu ventuze la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covoras baie antiderapant din plastic cu ventuze. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covoras baie antiderapant din plastic cu ventuze

Uita de senzatia neplacuta a picioarelor ude pe podeaua rece si alunecoasa! Alege un covoras baie antiderapant din plastic cu ventuze, este nu doar simpatic datorita designului ce imita niste pietre, ci si foarte practic. Il poti aseza la intrarea in baie, langa cada, in cabina de dus sau chiar in cada, prevenind asfel alunecarea si posibilele accidentari. Covorasul este realizat din material plastic cauciucat, este rezistent in timp si se curata foarte usor. Ventuzele de pe partea inferioara se lipesc de gresie sau faianta, astfel covorasul ramane fixat.

Vezi aici si alte covorase de baie antiderapante la oferta!

Covorasele de baie, pe langa faptul ca infrumuseteaza baia, au si un rol extrem de practic. Asezate in dreptul cazii, a toaletei sau chiuvetei, covorasele de baie iti ofera confort si te protejeaza impotriva alunecarii. Daca esti in cautarea unui covoras de baie modern, care sa se incadreze perfect cu decorul baii tale si care sa devina o prelungire naturala a picioarelor tale, acest covoras baie antiderapant din plastic cu ventuze reprezinta una dintre cele mai bune alegeri.