Covoras baie spuma cu memorie

Covoras baie spuma cu memorie dreptunghiular

Verifica instant Stocurile disponibile

Ofera-ti confort dupa fiecare iesire de la dus cu un covoras baie spuma cu memorie, se integreaza perfect in orice decor.

Covoras baie spuma cu memorie la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covoras baie spuma cu memorie. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covoras baie spuma cu memorie

Cu acest covoras baie spuma cu memorie te vei simti ca la SPA, la tine acasa. Disponibil intr-un design modern 3D ce imita o suprafata pietruita si intr-o nuanta calda care se potriveste in orice decor, acest covoras baie din spuma iti asigura confort maxim atunci cand iesi de la dus. In plus, te protejeaza impotriva alunecarii pe o podea rece si umeda. Covorasul este realizat din poliester, spuma cu memorie ce se adapteaza perfect dupa picioarele tale si un strat anti-alunecare pe partea inferioara pentru a fixa covorul exact acolo unde il pui.

Vezi aici si alte covorase de baie din spuma cu memorie la reducere!

Covorasele de baie, pe langa faptul ca infrumuseteaza baia, au si un rol extrem de practic. Asezate in dreptul cazii, a toaletei sau chiuvetei, covorasele de baie iti ofera confort si te protejeaza impotriva alunecarii. Daca esti in cautarea unui covoras de baie modern, care sa se incadreze perfect cu decorul baii tale si care sa devina o prelungire naturala a picioarelor tale, acest covoras baie spuma cu memorie este una dintre cele mai bune alegeri.