Somiera metalica cu picioare ieftina

Somiera metalica cu picioare ieftina

Verifica instant Stocurile disponibile

Somiera metalica cu picioare ieftina cu lamele elastice, asigura un suport foarte bun pentru salteau ta, la un pret avantajos.

Somiera metalica cu picioare ieftina la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Somiera metalica cu picioare ieftina. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Somiera metalica cu picioare ieftina

Tocmai ti-ai luat o saltea noua? Ai nevoie si de o somiera pe masura. De calitate, solida si usor de montat, aceasta somiera metalica cu picioare ieftina este alegerea potrivita. Indiferent ca ai optat pentru o saltea ortopedica, cu arcuri sau spuma memory, aceasta somiera metalica ii va oferi suportul necesar.

Este rezistenta si durabila fiind realizata dintr-un ansamblu format din lamele elastice din fag stratificat si teava. Lamele sunt tratate termic si nu se deformeaza in timp si au rezistenta necesara preluarii presiunii exercitate de catre saltea. Cadrul somierei este realizat din teava patrata. La mijloc este rigidizata cu doua randuri de teava care previn deformarea. Picioarele somierei pot fi comandate la orice inaltime, in functie de necesitatile tale. Somiera preia greutatea saltelei si a celor care domr pe saltea, oferind elasticitate si confort sporit patului.

Vezi aici si alte somiere si rame de pat la pret avantajos!

Alaturi de saltea si perna, somiera are si ea un rol important in asigurarea unui somn sanatos si odihnitor. Adoptarea unei pozitii corecte din punct de vedere anatomic in timpul somnului depinde, in mare parte si de calitatea somierei si daca aceasta ofera suportul necesar saltelei pe care o folosesti. O somiera metalica cu picioare ieftina indeplineste cu succes aceasta conditie datorita constructiei sale. In plus, somiera metalica cu lamele elastice previne si elimina umezeala de sub saltea si contribuie la ventilarea acesteia. In felul acesta, previne aparitia mucegaiului si a acarienilor.

Detalii tehnice somiera metalica cu picioare ieftina: lamele elastice din fag stratificat tratate termic pentru rezistenta, tehnologie lamele - incastrare in teava, inaltime standard picioare 20 cm, elemente de consolidare colt din profil metalic, cadru metalic indoit din teava patrata, elemente de asamblare incluse in pachet.