Taburet lemn tapitat cu spatiu depozitare

Taburet lemn tapitat cu spatiu depozitare si capac

Verifica instant Stocurile disponibile

Acest taburet lemn tapitat cu spatiu depozitare reprezinta alegerea perfecta pentru a-ti amenaja spatiul intr-un stil practic si modern.

Taburet lemn tapitat cu spatiu depozitare la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Taburet lemn tapitat cu spatiu depozitare. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Taburet lemn tapitat cu spatiu depozitare

Fie ca il utilizezi ca atare, fie pentru a crea un loc suplimentar in jurul masutei de cafea sau il asezi in prelungirea unui fotoliu, acest taburet lemn tapitat cu spatiu depozitare aduce un plus de stil si confort in cadrul livingului. Forma sa cubica si tapiteria din piele ecologica de culoare neagra ii permit sa se integreze cu usurinta intr-un living modern. Capacul este reversibil intr-o tava de lemn.

Vei aici si alte taburete cu spatiu depozitare moderne si utile in orice incapere!

Acest taburet lemn tapitat cu spatiu depozitare este realizat pe structura rezistenta de lemn si este tapitat cu piele ecologica de culoare neagra. Capacul poate fi folosit si ca tava de lemn, trebuie doar sa-l intorci. Prin urmare acest taburet este un produs foarte folositor in casa datorita dublului sau rol, acela de cutie pentru depozitare dar poate fi folosit si ca taburet.

Functionale si extrem de practice, taburetele sunt acele mici piese de mobilier devenite indispensabile in orice decor modern in care vrei sa optimizezi orice spatiu. Dimensiunile mici le fac sa fie usor de mutat dintr-o incapere in alta, putand fi astfel utilizate in mai multe moduri.

Taburetul poate fi folosit in living in jurul mesei de cafea sau in prelungirea unui fotoliu pentru a-ti sprijini picioarele, poate reprezenta un scaun ideal pe care sa te urci si isi va dovedi utilitatea in holul de la intrare atunci cand te incalti. In plus, taburetele dotate cu spatiu de depozitare au un avantaj practic in orice ocazie: sunt ideale pentru depozitarea jucariilor celor mici din camera copiilor si se poate dovedi foarte util atunci cand vrei sa scunzi diverse nimicuri in camera de zi.

Alege un taburet lemn tapitat cu spatiu depozitare, se va integra perfect in decorul casei tale! Designul modern se adreseaza chiar si celor mai pretentiosi in materie de decoratiuni interioare iar utilitatea acestuia il recomanda pentru o casa in care spatiul este atent organizat.