Lustra cu 5 brate si abajururi textile

Lustra cu 5 brate si abajururi textile in stil shabby chic

Verifica instant Stocurile disponibile

Iti place stilul shabby chic? Atunci vei adora aceasta lustra cu 5 brate si abajururi textile, se integreaza perfect in dormitorul tau.

Lustra cu 5 brate si abajururi textile la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Lustra cu 5 brate si abajururi textile. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Lustra cu 5 brate si abajururi textile

Iata o lustra cu 5 brate si abajururi textile care te va ajuta sa adaugi o nota de romantism in living sau in dormitor. Lustra are un design deosebit si aste alcatuita pe o structura de din cinci brate cu becuri pe soclu E14. Abajururile din material textil de culoare bej ofera un plus de eleganta lustrei. Este un corp de iluminat potrivit pentru camere de zi si dormitoare amenajate in stil shabby chic. Poate fi utilizata ca un simplu accent pentru amenajarea in stil shabby chic, boho-chic sau poate crea un ambient complet impreuna cu alte obiecte decorative in acelasi stil: veioze, rame, foto, draperii sau mobilier antichizat.

Vezi aici si alte lustre cu abajur textil potrivite pentru dormitor sau living!

Indiferent ca alegi traditional sau modern, lustra reprezinta sursa principala de lumina dintr-o incapere. In acelasi timp, lustrele sunt un accesoriu cu stil fara de care amenajarea si decorarea dormitorului, living-ului sau a oricarei incaperi din casa ta, nu este completa. Daca esti in cautarea unei lustre care sa se armonizeze perfect cu decorul romantic din dormitor sau living, aceasta lustra cu 5 brate si abajururi textile este una dintre cele mai bune alegeri.