Veioza noptiera din sticla cu abajur textil

Veioza noptiera din sticla cu abajur textil alba

Verifica instant Stocurile disponibile

Pentru un decor modern opteaza pentru o veioza noptiera din sticla cu abajur textil

Veioza noptiera din sticla cu abajur textil la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Veioza noptiera din sticla cu abajur textil. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Veioza noptiera din sticla cu abajur textil

Un interior elegant si modern are nevoie de o veioza noptiera din sticla cu abajur textil. Are o forma de o eleganta aparte si avantajul ca se va potrivi in orice incapere datorita culorii albe. Piciorul si soclul sunt realizate din metal si sticla transparenta iar impreuna cu un abajur delicat va incanta fiecare privire si va raspandi o lumina gratioasa ce va da un aer romantic intregii incaperi.

Vezi aici si alte veioze din sticla elegante pentru notiera!

Cu un design discret dar modern, aceasta veioza noptiera din sticla cu abajur textil de culoare alba va reusi sa capteze privirea in orice colt s-ar afla. Se potriveste in dormitor, in living sau intr-un spatiu office, completand aranjamentele decorative si incantand privirea.

Nelipsite din decorul unei incaperi, veiozele cu abajur se incadreaza in categoria corpurilor de iluminat care au atat un rol functional si practic dar si unul estetic. La ceas de seara, cand ai nevoie de iluminat local, veioza este cea mai la indemana alegere. Pe timp de zi, o veioza decorativa amplasata pe comoda din dormitor sau noptiera din living aduce un plus de frumusete oricarui decor. Alege o veioza noptiera sticla cu abajur textil atunci cand decorezi/redecorezi interiorul casei tale, este special conceputa pentru a se integra in orice incapere moderna. Iar daca nu o vrei pentru tine, poate fi un cadou de mare efect, cu siguranta apreciat de catre oricine.