Pilota puf gasca Pucioasa

Pilota puf gasca Pucioasa matlasata

Verifica instant Stocurile disponibile

Bucura-te de un plus de confort si un somn mai odihnitor cu aceasta pilota puf gasca Pucioasa!

Pilota puf gasca Pucioasa la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Pilota puf gasca Pucioasa. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Pilota puf gasca Pucioasa

Iata o pilota puf gasca Pucioasa perfecta pentru o utilizare atat iarna, pentru ca este foarte calduroasa, cat si vara, deoarece puful de gasca poate mentine si o atmosfera racoroasa. Pilota este produsa de prestigioasa firma romaneasca Ralex Pucioasa, are fata matlasata dintr-o tesatura deasa care nu permite iesirea pufului dar permite circularea aerului si pastreaza caldura pe toata durata somnului. Umplutura este 100% din puf de gasca, una dintre cele mai folosite tipuri de umpluturi fiind mult mai usor si flexibil decat alte materiale.

Cu cat somnul este mai odihnitor si linistit cu atat productivitatea din timpul zilei este mai mare. Si cum, un somn sanatos incepe cu o pilota de calitate, aceasta pilota puf gasca Pucioasa este una dintre cele mai bune alegeri. Este pufoasa si calduroasa, perfecta pentru cele mai friguroase nopti de iarna. Fibrele naturale sunt sterilizate si tratate antialergic, astfel ca somnul tau sa fie mult mai sanatos si tu sa te poti trezi mult mai odihnit si mai relaxat.

Vezi aici si alte tipuri de pilote Pucioasa cu puf de gasca si fibre naturale!

RECOMANDARI DE INTRETINERE PENTRU PILOTA PUF GASCA PUCIOASA MATLASATA

Pentru a prelungi durata de viata a pilotei cu puf de gasca ralex Pucioasa se recomanda utilizarea acesteia acoperita cu o lenjerie sau husa. Astfel, pilota va fi protejata mai bine si se va reduce numarul de spalari. Se recomanda aerisirea zilnica a pilotei, precum si mentinerea unei umiditati scazute in dormitor pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului si acumularea unei mari concentratii de umiditate in pilota sau perne. Schimbarea si spalarea lenjeriei sau a husei de protectie se recomanda sa se faca saptamanal.

Curatarea sau spalarea pilotei cu puf de gasca trebuie facuta conform informatiilor de pe eticheta atasata, evitati calcarea si uscarea cu fierul de calcat. Este indicat sa spalati/curatati pilota puf gasca Pucioasa cel putin o data pe an. Pilotele cu puf de gasca au nevoie de o atentie mai speciala, prin urmare, este indicat ca acestea sa fie duse la o curatatorie profesionala. Dupa spalare, asigurati-va ca pilota Pucioasa cu puf natural de gasca este complet uscata inainte de a o folosi. Depozitarea corecta a unei pilote se face in locuri uscate si in materiale care respira. Se pot folosi saci sau huse din bumbac, trebuie evitat plasticul.