Cuvertura cu flori matlasata bumbac

Cuvertura cu flori matlasata bumbac

Verifica instant Stocurile disponibile

Iti doresti un decor romantic? Alege o cuvertura cu flori matlasata bumbac, este o pata de culoare intr-un dormitor luminos.

Cuvertura cu flori matlasata bumbac la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Cuvertura cu flori matlasata bumbac. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Cuvertura cu flori matlasata bumbac

Iata o cuvertura cu flori matlasata bumbac ce ofera un aer romantic dormitorului tau si, in acelasi timp, are rol de protectie. Confectionata din materiale de calitate, aceasta cuvertura reprezinta o alegere optima pentru toate femeile care isi doresc un element decorativ elegant pentru a spori intimitatea si frumusetea dormitorului. Nuanta placuta de vernil este completata de florile in tonuri pastelate. Cuvertura vine insotita de doua fete de perna.

O cuvertura cu flori matlasata bumbac reprezinta o modalitate cat se poate de convenabila pentru redecorarea dormitorului. Poate schimba aspectul intregii incaperi si are avantajul de a se intretine foarte usor. O cuvertura bine aleasa, care se incadreaza din punct de vedere stilistic cu restul mobilierului, poate fi considerata o mica bijuterie. Asadar, daca nu ai bani sa schimbi intregul decor al dormitorului, alege o cuvertura cu flori, este o pata de culoarea intr-un dormitor luminos ce va conferi camerei o noua perspectiva.

Vezi aici si alte cuverturi matlasate cu imprimeuri florale pentru un dormitor elegant si romantic!

Pentru a prelungi durata de utilizare a acestei cuverturi cuverturi matlasate cu flori trebuie sa tii cont de cateva aspecte privind intretinerea. Cuvertura poate fi spalata la o temperatura maxima de 40 grade celsius si este interzisa folosirea detergentilor care contin inalbitori.

Patul este una dintre cele mai importante elemente dintr-o locuinta. Prin urmare, alegerea unei cuverturi potrivite este esentiala pentru a conferi personalitate si stil dormitorului. Atunci cand alegi o cuvertura cu flori matlasata bumbac sau cu orice alt imprimeu, tine cont de dimensiunea patului si de designul incaperii.