Veioza camera copii cu bufnite

Veioza camera copii cu bufnite si bec LED

Verifica instant Stocurile disponibile

Iata o veioza camera copii cu bufnite vesel colorata care va atrage, cu siguranta, simpatia fetitei sau baietelului tau.

Veioza camera copii cu bufnite la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Veioza camera copii cu bufnite. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Veioza camera copii cu bufnite

Aceasta veioza camera copii cu bufnite este un corp de iluminat modern, perfect pentru camera copilului tau. Modelul este simplu si atragator in special pentru copii, avand un design multicolor cu bufnite simpatice. Veioza camera copii cu bufnite este realizata din material plastic de calitate, are picior si postamentul de culoare alba si abajurul usor transparent pentru a lasa lumina sa patrunda. Imaginile simpatice cu bufnite si alte elemente din natura reusesc sa creeze o atmosfera jucausa si relaxanta.

Vezi aici si alte veioze camera copii cu personaje indragite!

Veioza functioneaza cu bec de tip led, tehnologia LED asigurand o functionare fiabilă. Cu un consum de energie scazut, veioza cu bufnita nu devine fierbinte chiar si dupa o utilizare prelungita.

Camera copiilor trebuie sa fie colorata, vesela, luminoasa si plina de energie pozitiva. O veioza camera copii cu bufnite poate contribui foarte mult la realizarea decorului potrivit pentru fetita sau baietelul tau. Are atat rol functional fiind cea mai la indemana solutie atunci cand ai nevoie de iluminat local, cat si un rol estetic contribuind la realizarea unei atmosfere de poveste. Astfel fetita sau baietelul tau va fi inconjurata de personajele, animalele sau pasarile preferate in orice moment al zilei.