Covor copii cu Spiderman

Covor copii cu Spiderman pentru camera baieti

Verifica instant Stocurile disponibile

Decoreaza camera baietelului tau cu acest covor copii cu Spiderman ce da viata personajului Disney.

Covor copii cu Spiderman la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covor copii cu Spiderman. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covor copii cu Spiderman

Acest covor copii cu Spiderman va face camera baietelului tau mult mai colorata si plina de viata. Covorul are forma dreptunghiulara si il intruchipeaza pe celebrul personaj Disney din desene animate, Spiderman. baiatul tau se va bucura mereu de compania eroului sau preferat si va fi tare mandru atunci cand prietenii ii vor veni in vizita.

Vezi aici si alte covoare cu personaje Disney pentru camera copiilor!

Covorul pentru copii este realizat din fibre antialergice, anti-statice si materiale non-inflamabile rezistente la murdarie. Culorile respecta cromatica personajului, sunt placute si imbie la joc. In concluzie, ai toate motivele sa alegi un covor copii cu Spiderman pentru camera baiatului tau. Te vei simti mult mai linistita atunci cand il vei vedea ca se joaca pe covor si nu direct pe parchet sau gresie.

Pentru a prelungi durata de utilizare a acestui covor copii cu Spiderman si pentru a-i pastra aspectul un timp cat mai indelungat este recomandat sa aspiri si sa cureti covorul in mod regulat. Covorul pentru copii poate fi spalat la temperaturi de maximum 30 grade si se recomanda uscarea la umbra, fara stoarcere. Nu se recomanda curatarea chimica decat daca acest lucru este specificat pe eticheta.