Covor copii cu animale din lana

Covor copii cu animale din lana multicolor

Verifica instant Stocurile disponibile

Covor copii cu animale din lana in culori armonioase cu imagini ale animalelor din jungla. Este realizat din fibre naturale antialergice.

Covor copii cu animale din lana la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covor copii cu animale din lana. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covor copii cu animale din lana

Camera copiilor nu a fost nicicand mai animata! Alege acest covor copii cu animale din lana si creeaza pentru copilul tau un mediu ideal pentru dezvoltarea gandirii si a imaginatiei. Culorile sunt placute si induc o stare de bine, de voie buna si liniste. Este un covor educativ care aduce mai aproape de cel mic animalele din jungla, invitandu-l la joaca si descoperire.

Covorul este realizat din fibre naturale de lana tratate antialergic, anti-static si materiale non-inflamabile rezistente la murdarie si pete. Culorile sunt rezistente la razele soarelui si apa, sunt placute si imbie la joc. Este un covor din lana cu fir scurt, exact asa cum este si indicat sa alegi pentru camera copiilor. Se intretine cu usurinta si se curata usor evitand astfel dezvoltarea alergiilor la copii. In concluzie, ai toate motivele sa alegi un covor copii cu animale din lana multicolor pentru camera baietelului/fetitei tale. Te vei simti mult mai linistita atunci cand iti vei vedea copilul ca se joaca pe covor si nu direct pe parchet sau gresie, atunci cand ii vin prietenii in vizita.

Vezi aici si alte covoare copii cu animale in culori frumoase!

Pentru a prelungi durata de utilizare a acestui covor copii cu animale din lana si pentru a-i pastra aspectul un timp cat mai indelungat este recomandat sa aspiri si sa cureti covorul in mod regulat. Covorul poate fi spalat la temperaturi de maximum 30 grade si se recomanda uscarea la umbra, fara stoarcere. Nu se folosesc solutii de curatare care contin inalbitori. Nu se recomanda curatarea chimica decat daca acest lucru este specificat pe eticheta.