Covor 3D interactiv cu strazi

Covor 3D interactiv cu strazi multicolor pentru copii

Verifica instant Stocurile disponibile

Covor 3D interactiv cu strazi ce imita configuratia unui oras realizat din materiale antialergice.

Covor 3D interactiv cu strazi la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covor 3D interactiv cu strazi. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covor 3D interactiv cu strazi

Decoreaza camera copiilor cu un covor 3D interactiv cu strazi! Covorul imita configuratia unui mic oras si ofera celor mici un spatiu ideal de joaca. Copii isi pot ghida masinutele ai autovehiculele pe stradutele tri-dimensionale si pot simula diverse activitati.

Acest covor 3d interactiv cu strazi si stradute este, fara indoiala, in topul celor mai dorite covoare 3D pentru copii. A fost special creat pentru a stimula creativitatea celor mici, invatarea prin joc si interactiunea cu alti copii. Mezinul familiei va fi foarte bucuros si fericit atunci cand isi va aseza figurinele si masinutele preferate pe covor, descoperind prin imaginatie si creativitate o lume minunata in confortul propriei locuinte.

Vezi aici si alte covoare interactive pentru copii!

Covorul este realizat din fibre antialergice, anti-statice si materiale non-inflamabile rezistente la murdarie. Culorile sunt placute si imbie la joc. In concluzie, ai toate motivele sa alegi un covor 3D interactiv cu strazi pentru camera baiatului tau. Te vei simti mult mai linistita atunci cand il vei vedea ca se joaca pe covor si nu direct pe parchet sau gresie.