Canapea extensibila 2 locuri cadru metalic

Canapea extensibila 2 locuri cadru metalic fara brate

Verifica instant Stocurile disponibile

Canapea extensibila 2 locuri cadru metalic, datorita coloritului vesel este recomandata pentru camera copiilor dar se potriveste si intr-un living modern.

Canapea extensibila 2 locuri cadru metalic la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Canapea extensibila 2 locuri cadru metalic. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Canapea extensibila 2 locuri cadru metalic

Iata o canapea extensibila 2 locuri cadru metalic frumoasa si comoda. Este o canapea ergonomica, robusta, cu o saltea foarte confortabila la un pret mai mult decat decent comparativ cu alte canapele din categoria ei. Coloritul vesel o recomanda in special pentru camera copiilor dar, se potriveste foarte bine si intr-o camera de zi moderna. Canapeaua dispune de o husa in nuante placute de rosu, galben si portocaliu.

Vezi aici si alte canapele extensibile 2 locuri pentru o amenajare moderna!

Aceasta canapea extensibila 2 locuri cadrul metalic este realizata pe un cadru metalic usor, elementele articulate ii confera o manevrabilitate facila, iar imbinarile si elementele profilate ridica rezistenta si durabilitatea acestuia. Materialele folosite pentru husa sunt plusul si tercotul. Husa se poate detasa usor in cazul in care se doreste inlocuirea sau curatarea acesteia. Lamelele elastice sunt realizate din furnir in 7 straturi si sunt incastrate in cadrul metalic. Acestea au atat o elasticitate constanta in timp cat si o buna rezistenta.

Detalii tehnice canapea extensibila 2 locuri cadru metalic: canapea fara brate pe cardu metalic; husa detasabila; dimensiuni pliat: Adancime = 90 cm ; Latime = 138 cm ; Inaltime = 93 cm; dimensiuni extins: Lungime = 193 cm ; Latime = 138 cm ; Inaltime = 40 cm.