Covor dormitor shaggy crem

Covor dormitor shaggy crem dreptunghiular

Verifica instant Stocurile disponibile

Covor dormitor shaggy crem dreptunghiular, un covor elegant cu fir lung pufos si calduros ce se potriveste in orice dormitor.

Covor dormitor shaggy crem la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covor dormitor shaggy crem. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covor dormitor shaggy crem

Alege acest covor dormitor shaggy crem dreptunghiular pentru decorarea spatiului in care te odihnesti. Nuanta placuta de crem deschis este reconfortanta si se potriveste cu aproape orice culoare de mobila sau parchet. Totusi, daca vrei sa scoti in evidenta covorul, cel mai bine se potriveste pe un parchet sau pardoseala intr-o culoare inchisa.

Vezi aici si alte modele de covoare shaggy crem pentru dormitor!

Acest covor dormitor shaggy crem este tesut in stil modern dintr-un amestec de lana si poliester cu fir inalt, pe un suport de iuta. Prin urmare, covorul este rezistent, nu se desface si nu isi pierde firele. Are o suprafata moale si deosebit de placuta la atingere datorita firelor lungi din care este realizat. In urma uzurii intensive, covorul se poate aplatiza, dar imediat dupa aspirare acesta isi revine la forma initiala.

Covorul este realizat din materiale anti-alergice, este usor de curatat, in special cu aspiratorul si poate fi asezat pe orice fel de suprafete, inclusiv in camerele care dispun de incalzire in pardoseala.