Covor rotund lana pufos alb

Covor rotund lana pufos alb

Verifica instant Stocurile disponibile

Iata un covor rotund lana pufos alb care poate completa cu stil orice interior modern. Se potriveste in living sau dormitor.

Covor rotund lana pufos alb la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covor rotund lana pufos alb. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covor rotund lana pufos alb

Covorul este un element decorativ de care nu te poti lipsi. Pentru un interior modern, stilat si elegant, acest covor rotund lana pufos alb este alegerea perfecta. Culoarea alba este reconfortanta si se potriveste cu orice culoare de mobila sau parchet. In plus, albul creaza iluzia de spatiu mai mare si este ideal intr-un spatiu ingust sau mic. Poate fi asezat pe orice fel de suprafete, inclusiv in camerele care dispun de incalzire in pardoseala.

Alege pentru decorarea casei tale un covor rotund lana pufos alb! Este realizat in stil modern, tesut mecanic dintr-un amestec de lana la cele mai inalte standarde calitative. Pe partea anterioara, covorul are un suport din iuta si latex, ceea ce confera rezistenta covorului, firele nu se destrama si nu se desira. Covorul este realizat din fibre naturale de lana tratate antialergic, anti-static si materiale non-inflamabile rezistente la murdarie si pete.

Vezi aici si alte covoare din lana pufoase si calduroase pentru casa ta!

Pentru a prelungi durata de utilizare a acestui covor rotund lana pufos alb si pentru a-i pastra aspectul un timp cat mai indelungat se recomanda aspirarea regulata, o curatare periodica si indepartarea petelor sa se faca imediat. Covoarele din lana nu trebuie curatate niciodata cu apa calduta, nu se utilizeaza aburii ca metoda de curatare, acestia putand modifica aspectul covorului.

Daca te-ai hotarat sa-ti cumperi un covor rotund lana pufos alb, acesta trebuie aspirat regulat inca de la inceput. Scamosarea este normala la un covor din lana nou, este un proces natural ca din covor, timp de cateva saptamani, sa iasa scame sau puf. Asadar, aspirarea acestuia in mod regulat este necesara prevenind uzura si acumularea de murdarie la baza firului. Indeparteaza imediat petele si lichidele varsate pe covorul din lana prin absorbire cu un prosop de hartie. Solutiile de curatare nu trebuie sa contina inalbitori sub nicio forma si trebuie testate inainte de folosire pe o portiune mai putin vizibila.