Covor shaggy gri living

Covor shaggy gri living dreptunghiular cu fir lung

Verifica instant Stocurile disponibile

Profita de pretul redus si alege pentru amenajarea casei tale un covor shaggy gri living. Este pufos si calduros.

Covor shaggy gri living la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covor shaggy gri living. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covor shaggy gri living

Iata un covor shaggy gri living care se potriveste in orice decor. Culoarea neutra se armonizeaza cu orice tip de mobila sau nuanta de parchet. Este disponibil in forma dreptunghiulara, este moale si calduros si iti da o stare de bine reusind sa-ti transforme locuinta intr-un spatiu primitor si cald.

Acest covor shaggy gri living este tesut intr-un stil modern dintr-un amestec fibre cu fir inalt, pe un suport de iuta si latex. Prin urmare, covorul este rezistent, nu se desface si nu isi pierde firele. Are o suprafata moale si deosebit de placuta la atingere datorita firelor lungi pufoase din care este realizat. In urma uzurii intensive, covorul se poate aplatiza, dar imediat dupa aspirare acesta isi revine la forma initiala.

Vezi aici si alte covoare shaggy cu fir lung pentru living!

Covorul este realizat din materiale anti-alergice, este usor de curatat, prevenind astfel dezvoltarea unor alergii. Pentru a prelungi durata de utilizare a acestui covor shaggy gri living si pentru a-i pastra aspectul un timp cat mai indelungat se recomanda aspirarea regulata, o curatare periodica si indepartarea petelor sa se faca imediat. Asadar, aspirarea acestuia in mod regulat este necesara prevenind uzura si acumularea de murdarie la baza firului. Petele si lichidele varsate pe covorul shaggy se indeparteaza prin absorbire cu un prosop de hartie. Solutiile de curatare nu trebuie sa contina inalbitori sub nicio forma si trebuie testate inainte de folosire pe o portiune mai putin vizibila. Nu se recomanda curatarea chimica decat daca acest lucru este specificat pe eticheta.