Covor modern cu dungi asimetrice

Covor modern cu dungi asimetrice dreptunghiular

Verifica instant Stocurile disponibile

Decoreaza-ti dormitorul sau living-ul cu un covor modern cu dungi asimetrice! Este calduros, cu un design modern ce adauga stil oricarei incaperi.

Covor modern cu dungi asimetrice la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covor modern cu dungi asimetrice. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covor modern cu dungi asimetrice

Acest covor modern cu dungi asimetrice reuseste sa adauge o nota eleganta oricarei incaperi. Reprezinta fara indoiala un accesoriu estetic, frumos colorat ce confera dinamism si vitatlitate oricarei amenajari. In plus, minimizeaza zgomotul si in timpul iernii face ca o incapere sa fie mai confortabila si mai calduroasa. Dungile orizontale asimetrice il fac sa fie potrivit intr-o camera in care vrei sa creezi iluzia optica de spatiu larg.

Covorul este realizat din materiale anti-alergice, nu retine praful si este foarte usor de curatat/aspirat. Poate fi asezat pe orice fel de suprafete, inclusiv in camerele care dispun de incalzire in pardoseala. Datorita culorilor placute se potriveste cu aproape orice fel de mobilier, reusind sa armonizeze intregul decor.

Vezi aici si alte modele de covoare cu dungi moderne potrivite pentru camera de zi sau dormitor!

Pentru a prelungi durata de utilizare a acestui covor modern cu dungi asimetrice dreptunghiular si pentru a-i pastra aspectul un timp cat mai indelungat este recomandat sa aspiri si sa cureti covorul in mod regulat. Covorul poate fi spalat la temperaturi de maximum 30 grade si poate fi curatat doar cu solutii care nu contin inalbitori. Nu se recomanda curatarea chimica decat daca acest lucru este specificat pe eticheta.