Covor shaggy albastru marin

Covor shaggy albastru marin cu fir lung

Verifica instant Stocurile disponibile

Covor shaggy albastru marin, alege-l pentru decorarea in stil modern a unui dormitor sau living. Este moale, pufos si calduros.

Covor shaggy albastru marin la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covor shaggy albastru marin. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covor shaggy albastru marin

Acest covor shaggy albastru marin adauga un aer modern si ridica calitatea estetica a locuintei tale. Este disponibil in forma dreptunghiulara si il poti utiliza atat pentru decorarea dormitorului cat si a living-ului sau in camera copiilor. Culoarea vibranta si plina de viata iti da o stare de bine reusind sa-ti transforme locuinta intr-un spatiu primitor si cald.

Covorul este realizat dintr-un amestec de fibre din lana si poliester cu fir lung pe un suport de iuta. Tesatura este de calitate, covorul nu se desira, nu isi pierde firele si este rezistent la trafic. Are o suprafata moale si deosebit de placuta la atingere datorita firelor lungi din care este realizat. Mersul descult prin casa sau jocul copiilor pe covor va fi mult mai placut. In urma uzurii intensive, covorul se poate aplatiza, dar imediat dupa aspirare acesta isi revine la forma initiala

Vezi aici si alte modele de covoare shaggy cu fir lung in nuante de albastru!

Alege pentru decorarea casei tale un covor shaggy albastru marin! Culoarea este reconfortanta si se potriveste in special in camerele cu mobilier in nuante deschise. Un parchet deschis la culoare sau o pardoseala gri-bej va pune cel mai bine in evidenta acest covor. Poate fi asezat pe orice fel de suprafete, inclusiv in camerele care dispun de incalzire in pardoseala.

Pentru a prelungi durata de utilizare a acestui covor shaggy albastru marin si pentru a-i pastra aspectul un timp cat mai indelungat iti recomand sa aspiri si sa cureti covorul in mod regulat. Covorul poate fi spalat la temperaturi de maximum 30 grade si doar cu solutii speciale care nu contin inalbitori. Nu se recomanda curatarea chimica decat daca acest lucru este specificat pe eticheta.