Covor copii cu strazi multicolor

Covor copii cu strazi multicolor la reducere

Verifica instant Stocurile disponibile

Covor copii cu strazi multicolor, a fost special creat pentru a stimula creativitatea celor mici, invatarea prin joc si interactiunea cu alti copii.

Covor copii cu strazi multicolor la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covor copii cu strazi multicolor. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covor copii cu strazi multicolor

Decoreaza camera copiilor cu un covor copii cu strazi multicolor! Covorul imita configuratia unui mic oras cu strazi delimitate si ofera celor mici un spatiu ideal de joaca. Baietelul tau isi va putea aseza masinutele si se va putea juca linistit. Covorul este realizat din fibre antialergice, anti-statice si materiale non-inflamabile rezistente la murdarie. Culorile sunt placute si imbie la joc.

Vezi aici si alte covoare copii cu imprimeuri vesele la oferta!

Daca vrei ca durata de utilizare a acestui covor copii cu strazi multicolor sa fie cat mai mare si aspectul acestuia sa se pastreze cat mai mult, trebuie sa tii cont de cateva recomandari. Pentru a prelungi durata de utilizare a acestuia si pentru a-i pastra aspectul un timp cat mai indelungat iti recomand sa aspiri si sa cureti covorul in mod regulat. Covorul poate fi spalat la temperaturi de maximum 30 grade si se recomanda uscarea la umbra, fara stoarcere. Nu se recomanda curatarea chimica decat daca acest lucru este specificat pe eticheta.