Cuvertura cu dantela dormitor

Cuvertura cu dantela dormitor pentru pat dublu

Verifica instant Stocurile disponibile

Cuvertura cu dantela dormitor cu un design modern menit sa ofere un aer elegant dormitorului tau.

Cuvertura cu dantela dormitor la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Cuvertura cu dantela dormitor. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Cuvertura cu dantela dormitor

Iti doresti o camera cu accente romantice? Alege o cuvertura cu dantela dormitor, aceasta ofera eleganta si caldura spatiului de locuit. Cuvertura este realizata din bumbac si poliester, are broderie si insertii de dantela pe toata suprafata si vine la pachet impreuna cu doua pernute decorative. Este ideala pentru paturi matrimoniale din dormitoare clasice. Datorita nuantei deschise in care este disponibila se potriveste cu orice tip de mobilier sau parchet, asa ca, nu trebuie sa-ti faci griji de asortare.

Vezi aici si alte cuverturi cu dantela pentru paturi matrimoniale!

Pentru a prelungi durata de utilizare a acestei cuverturi cu insertii de dantela si broderie eleganta trebuie sa tii cont de cateva aspecte privind intretinerea. Cuvertura cu dantela dormitor poate fi spalata la o temperatura maxima de 40 grade celsius si este interzisa folosirea inalbitorilor.

Patul este una dintre cele mai importante elemente dintr-o locuinta. Prin urmare, alegerea unei cuverturi potrivite este esentiala pentru a conferi personalitate si stil dormitorului. Atunci cand alegi o cuvertura cu dantela dormitor sau cu orice alt imprimeu, tine cont de dimensiunea patului si de designul incaperii.