Covor bucatarie Spices modern

Covor bucatarie Spices modern si rezistent

Verifica instant Stocurile disponibile

Covor bucatarie Spices modern, rezistent si anti-alunecare ideal pentru decorarea bucatariei.

Covor bucatarie Spices modern la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covor bucatarie Spices modern. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covor bucatarie Spices modern

Iata un covor bucatarie Spices modern care stimuleaza imaginatia si creativitatea. Transforma-ti bucataria intr-un loc placut care sa te inspire in realizarea retetelor prferate.

Daca esti in cautarea unui covor de bucatarie rezistent, practic si cu imprimeu original, acest covor bucatarie Spices modern este una dintre cele mai bune optiuni. Este realizat dintr-un amestec de poliester si bumbac, ceea ce il face sa fie foarte rezistent. Partea anterioara este anti-derapanta, asa ca, nu exista riscul ca acesta sa se deplaseze.

Vezi aici si alte modele de covoare bucatarie moderne!

Datorita materialelor din care este realizat si a imprimeului modern, covorul Spices se potriveste foarte bine in locuri cu trafic intens. Il poti pune in bucatarie dar, la fel de bine, se potriveste si in hol sau poate fi asezat pur si simplu sub masuta de cafea sau in fata canapelei din living, daca acesta este folosit ca loc de servit masa.

Modelul unic al covorului este realizat prin imprimarea fotodigitala de inalta calitate, ce garanteaza culori placute si de durata. Acest covor bucatarie Spices poate fi spalat la o temperatura de 30 de grade, se curata foarte usor si este disponibil in mai multe dimensiuni.