Covor shaggy rosu cu matase

Covor shaggy rosu cu matase dreptunghiular

Verifica instant Stocurile disponibile

Covor shaggy rosu cu matase, un covor pufos cu fir lung ce inveseleste orice incapere si adauga un aer modern.

Covor shaggy rosu cu matase la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covor shaggy rosu cu matase. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covor shaggy rosu cu matase

Alege acest covor shaggy rosu cu matase pentru decorarea casei tale! Nuanta placuta de rosu este revigoranta si se potriveste cu aproape orice culoare de mobila sau parchet. Totusi, daca vrei sa scoti in evidenta covorul, cel mai bine este sa-l asociezi un parchet sau pardoseala intr-o culoare deschisa.

Vezi aici si alte covoare shaggy cu fir lung din matase pentru living sau dormitor!

Acest covor shaggy rosu cu matase este tesut in stil modern dintr-un amestec de vascoza, matase si poliester cu fir lung pe un suport de iuta. Prin urmare, covorul este rezistent, nu se desface si nu isi pierde firele. Partea anterioara este acoperita cu o banda foarte subtire de latex pentru aderenta cu parchetul. Are o suprafata moale si deosebit de placuta la atingere datorita firelor lungi din care este realizat. In urma uzurii intensive, covorul se poate aplatiza, dar imediat dupa aspirare acesta isi revine la forma initiala.

Covorul este realizat din materiale anti-alergice, nu retine praful si este foarte usor de curatat/aspirat. Poate fi asezat pe orice fel de suprafete, inclusiv in camerele care dispun de incalzire in pardoseala.