Covor shaggy alb pufos dreptunghiular

Covor shaggy alb pufos dreptunghiular la reducere

Verifica instant Stocurile disponibile

Covor shaggy alb pufos dreptunghiular, un covor elegant cu fir lung pufos si calduros ce se potriveste in orice dormitor.

Covor shaggy alb pufos dreptunghiular la reducere. Cumpara astazi la un pret mai mic!

Afla parerea despre Covor shaggy alb pufos dreptunghiular. Trimite-l si prietenilor!

Mai multe informatii despre Covor shaggy alb pufos dreptunghiular

Covorul este piesa de rezistenta a carei lipsa, de multe ori, ne impiedica sa desavarsim farmecul unei incaperi. Acest covor shaggy alb pufos dreptunghiular este alegerea ideala, indiferent de stilul in care este amenajata camera. Albul se potriveste cu aproape orice culoare de mobila sau parchet si creaza impresia de spatiu si luminozitate. O incapere in care vei aseza un covor alb va parea mai spatioasa.

Vezi aici si alte covoare shaggy pufoase la oferta!

Acest covor shaggy alb pufos dreptunghiular este tesut dintr-un amestec de lana si poliester cu fir inalt, pe un suport de iuta. Are o suprafata moale si deosebit de placuta la atingere datorita firelor lungi din care este realizat. In urma uzurii intensive, covorul se poate aplatiza, dar imediat dupa aspirare acesta isi revine la forma initiala. Pentru a prelungi durata de utilizare a acestuia si pentru a-i pastra aspectul un timp cat mai indelungat se recomanda aspirarea regulata, o curatare periodica si indepartarea petelor sa se faca imediat.